Stratégiai együttműködés a EURO PARKING COLLECTION PLC-vel

Irodánk szoros együttműködést alakított ki a londoni székhelyű EURO PARKING COLLECTION PLC-vel (Cégjegyzékszám szám: 3515275, Székhely: Unit 6, Shepperton House, 83-93 Shepperton Road, London NI 3 DF, United Kingdom), hogy a Magyarországon parkolási díjat meg nem fizető tulajdonosoktól a tartozást beszedje, ill. a közlekedéssel kapcsolatos vétségeket kezelje.

 

Az 1998-ban alapított EPC elsőként ajánlotta fel Európában önkormányzatok, városi hivatalok, parkolási szervezetek és a rendőrség részére, hogy érvényesítsék a külföldön bejegyzett járművekre vonatkozó kinnlevőségeiket.

Parkolás

- külföldön bejegyzett járművekre vonatkozó parkolási események nyomon követése és beszedése helyi önkormányzatok és parkolási szervezetek nevében.

Autópályadíj – útdíj

- üzemeltetők segítése a külföldön bejegyzett járművek beazonosítására és értesítés kiküldésére arról, hogy az útdíjat nem fizették meg.

Forgalmi torlódás és közlekedés

- városi szervezetek segítése a közlekedés ellenőrzésében és lefolyásában a dugódíjas és buszsávos szabálysértéseket elkövető külföldön bejegyzett járművek beazonosításával.

Összes szolgáltatásunkat a londoni irodánkból intézzük, ahol szabálysértőket követünk nyomon, a megfelelő európai nyelven fizetési felszólítást küldünk ki és befizetéseket kapunk a szabálysértő pénznemében.

Az EPC büszke a nemzetköziségére; 9 európai államban segíti a szervezeteket és soknyelvű, soknemzetiségű munkatársakat alkalmaz.

Az EPC-t Z5479282 (UK/Egyesült Királyság) adatvédelmi nyilvántartási számon regisztrálták az Adatvédelmi Biztosi Hivatalban.

www.epcplc.com

magyarországi leányvállalata:

EPC Hungary Kft.

www.epchungary.gu