Az Euro-Inford Iroda Információs Szolgálata a döntéshozatalhoz pontos, objektív és időszerű elemzést nyújt és biztosítja a politikai, gazdasági, pénzügyi és biztonsági fejlemények üzleti életre való kihatásainak előrejelzését.

ÜZLETI INFORMÁCIÓ ÉS KUTATÁS
Annak ellenére, hogy gyarapszik az üzleti információs források száma, egyre nehezebb a cégek számára az alapvető fontosságú információk kiválasztása, amelyektől egy üzlet megvalósulása függhet. Gyakran az elérhető információ mennyisége inkább zavarja a probléma megoldását, mintsem azt könnyítené. Ezt a problémát segítik megoldani az Euro-Inford Iroda Kft. szakértői.

A BIZTONSÁGI ELŐREJELZÉS
A nemzetközi politikai és biztonsági események elemzését adja, értékeli az üzleti akciókra és a döntéshozatalra gyakorolt hatást.

PROJEKTEK
Külön projektek foglalkoznak ügyfeleink különleges igényeivel, amelyeket a munka megkezdése előtt részletesen megbeszélünk. Ez lehetővé teszi, hogy a kutatás és a végső jelentés pontosan megfeleljen a különleges követelményeknek.

Az EURO-INFORD Iroda az alábbi Információs szolgáltatásokat teljesíti:
ˇ Információs Jelentés készítése
ˇ Elemző és Értékelő Jelentések, illetve Tanulmányok készítése.
ˇ Információk feldolgozásában segítség és Szaktanácsadás,
ˇ Céginformációs Jelentés készítése, a cég alapadatai, üzlet-, és árpolitikája, tervei, fejlesztései, forgalma, üzlettársai, konkurensei, stb.
ˇ Adósságmenedzselő Információs Jelentés, a megbízó (érdekeinek és jogosultságának megfelelően) az optimális informáltság biztosítása,
ˇ Adatellenőrzés, állampolgárok személyes adatainak, a SzIg. azonosító számainak ellenőrzése a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatal (KEK KH) nyilvántartásában,
ˇ Környezettanulmány készítése,
ˇ Keresett személyek felkutatása.